Tuesday, November 30, 2010

KELAS JAHITAN PAKAIAN WANITA & LELAKI DI PUTRA NILAI NEGERI SEMBILANBELLEZZA COLLECTION MENAWARKAN KELAS JAHITAN PAKAIAN WANITA DAN LELAKI


Anda perlu memiliki ciri-ciri berikut sekiranya anda berminat mengikuti kelas jahitan di Bellezza Collection Putra Nilai :
  • Warganegara Malaysia : BUMIPUTERA ISLAM
  • seorang yang penyabar untuk menimba ilmu Allah
  • minat yang mendalam di bidang jahitan atau fesyen
INSYAALLAH, proses menuntut ilmu ini akan dipermudahkan sekiranya ianya digunakan ke jalan yang betul & diredhai Allah..
Antara bekas pelajar di Bellezza Collection ialah:
  • Bekas pelajar kolej yang telah mengambil kursus jahitan & fesyen
  • surirumahtangga
  • pengusaha andaman pengantin
  • tukang jahit yang mengambil tempahan di rumah atau kedai
  • pekerja awam atau swasta (mengambil kursus hujung minggu)

BELLEZZA COLLECTION TURUT MENGADAKAN KELAS JAHITAN PAKAIAN PELBAGAI FESYEN ANTARANYA BAJU KURUNG, KEBAYA, SLACK, BAJU KURUNG MODEN, KEMEJA LELAKI, BAJU MELAYU DAN BANYAK LAGI. PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG!
HUBUNGI KAMI SEGERA!
TELEFON : 019-329 0756 ATAU 013-2292611


TERDAPAT BEBERAPA PAKEJ YANG DITAWARKAN. SECARA UMUMNYA ADALAH:

1. Pakej Ekonomi : Terdapat 3peringkat kursus yang ditawarkan dengan cara 6kali pembayaran. Jangkamasa yang diambil pelajar untuk tamat 1peringkat kursus ialah antara 1-2bulan. Peringkat 1 harganya RM100++. Manakala peringkat 2 atau peringkat ke 3 harganya RM300++.

2. Pakej Intensif : Proses pembelajaran hanya mengambil masa 1 hingga 2bulan sahaja dan insyaAllah anda mampu mengambil ukuran badan, tahu mengendalikan mesin, tahu teknik memotong serta menjahit pakaian. Lebihkurang 80% pelajar menggemari pakej ini. Harga kursus ialah RM600++.

HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK KETERANGAN LEBIH LANJUT!!

TELEFON/SMS : 019-329 0756 atau 013-2292611Antara maklumbalas bekas pelajar yang diterima:
1. Pekerja swasta (menetap di Nilai) Umur 50an : "I pakai baju yg I buat waktu kelas. My friend tanya..U tempah kat butik mana? They all tak percaya bila I kata I jahit sendiri. Now my friend dah start tempah daripada I.."

2. Tukang Jahit di rumah (menetap di Nilai) Umur 30an : "Kak! Saya dah berjaya buat baju Melayu anak-anak untuk Hari Raya! Jahitan saya pun dah o.k. Jiran-jiran tak percaya tengok baju Melayu anak-anak saya tahun ni saya jahit sendiri.. Saya pun dah mula ambil tempahan baju Melayu! T.kasih kak.."

3. Pekerja sektor awam (menetap di Nilai) Umur 20an: "Syukur alhamdulillah..tahun ni saya dah boleh buat baju saya dan baju anak-anak sendiri. Untuk saya, tahun ni Raya baju saya jahit 3pasang.."

4. Surirumah (menetap di Temerloh, Pahang) Umur 30an : "Saya ingin terus menyambung kursus saya ke peringkat ke3 walaupun sudah berpindah ke Pahang kerana teknik pembelajaran yang mudah difahami.."

5. Surirumah (menetap di Sepang, Selangor) Umur 50an : "Saya dah belajar banyak tempat tapi saya masih tak yakin nak buat baju moden dan kebaya. Adik saya pun dah bagi banyak buku dan nota untuk saya tapi saya tak dapat faham semua nota tu. Alhamdulillah, suami saya pujuk saya belajar di Bellezza Collection dan selepas belajar di sini saya dah yakin untuk buat kebaya dan baju moden.."

6. Bekas pelajar Kolej Kemahiran (menetap di Selangor) Umur belasan : " Saya berhenti dari kolej dan terus mendaftar masuk ke sini kerana di kolej saya langsung tidak dapat faham teknik jahitan yang diajar di sana. Selepas proses pembelajaran di Bellezza Collection, barulah saya jelas dan faham tentang teknik yang diajar kerana di sini diadakan proses perbincangan teori dan praktikal.."
SYUKUR ALHAMDULILLAH BERKAT USAHA PARA PELAJAR YANG BERMINAT KEPADA JAHITAN DAN FESYEN, TELAH MEMPEROLEHI ILMU YANG INGIN MEREKA PELAJARI. SEMOGA ILMU INI DIBERKATI ALLAH DAN KITA DAPAT MEMPEROLEH MANFAAT BERSAMA DI ATAS KURNIA-NYA..AMIIIN..  
*Segala informasi di blog ini tertakhluk kepada perubahan. Bellezza Collection berhak membuat sebarang perubahan tanpa notis awal.
No comments:

Post a Comment